Podjetje LUBCON

Vaš partner za maziva in sisteme mazanja

RAZVOJ, PROIZVODNJA, SVETOVANJE,
DOBAVA DO KUPCA

Stacks Image 6976

Težko najdemo področje v industriji ali gospodinjstvu, kjer danes ne bi bila prisotna maziva. LUBRICANT CONSULT se lahko izkaže z večletno tradicijo na področju specialnih maziv. Maziva pod imenom LUBCON® so v svetu zelo uveljavljena in cenjena znamka.

Ponudba obsega preko 2500 različnih maziv, pretežno sintetičnega izvora, s katero pokrivamo večji del industrijskih potreb.

Moderna proizvodnja, tako kot team inženirjev in kemikov v lastnem razvojnem laboratoriju skrbijo, da z novo generacijo pretežno sintetičnih maziv pokrivamo vse veje v industriji.Maziva proizvedena v Lubricant Consultu GmbH so odobrena in priporočena od več sto proizvajalcev strojev, orodij in ostalih OEM (Original Equipment Manufacturers).

Lubcon je že vrsto let uveljavljen dobavitelj specialnih maziv najbolj zahtevnim kupcem npr. letala Airbus, Formula 1, nosilna raketa Ariane, ICE vlakih itn..
Prisotni smo v vseh industrijskih panogah: prehrambeni, tekstilni, papirni, industriji folij, vezanih plošč, obdelovalnih strojev, stekla, pripomočkov za gospodinjstvo, medicinskih napravah, ventilih in armaturah, v vakuumski in nuklearni industriji, v pristaniščih in marinah.

Pri razvoju maziv je Lubricant Consult GmbH tesno povezan z višjo tehnično šolo v Hannovru, inštitutom Fraunhofer in univerzo Magdeburg.
Testi pri inštitutu v Hannovru so pokazali ,v primerjavi z drugimi mazivi, da se obraba zmanjša za tretjino. Temperaturo je mogoče zmanjšati za polovico, poleg tega se je uporabni čas maziva podeseteril. Skrbno izbrane surovine in moderni proizvodnji postopki, so temelj za nadpovprečno zmogljivost LUBCON® maziv.
Vsi proizvodi izpolnjujejo visoke zahteve internacionalnih kvalitetnih standardov, zato niso podvrženi obvezam označevanja!

Podjetje je bilo osnovano 12.08.1980 s sedežem v Frankfurtu ob reki Main. Dne 09.11.1982 se je podjetje preselilo v kraj Maintal 1, oddaljeno cca. 2 km od mesta Frankfurt. V industrijskem parku Gutenbergstrasse se je našel prostor, ki je idealen zaradi bližine mesta Frankfurt, avtoceste, letališča, ter logistike, za obiskovalce, kakor za naše sodelavce.

Stacks Image 3253
Stacks Image 3257
Stacks Image 3255