Certifikati
Kakovost, varnost in zaupanje strank so temelj za naš svetovni uspeh.


Kakovost

Kakovost nam pomeni dobavo visokokakovostnih izdelkov, varnost in preglednost celotnega postopka izdelave / dobave ter trajnostno varovanje okoljskih virov. Zato dajemo velik pomen delovanju v skladu s sistemom vodenja kakovosti in smo ponovno certificirani s standardoma DIN EN ISO 9001 in 14001.

Stacks Image 12773
Stacks Image 12776
Stacks Image 12780

Varnost

Upoštevamo evropske standarde in EU predpise ter mednarodne standarde, kot so REACH (registracija, ocena, odobritev in omejitev kemikalij), RoHS (direktiva o omejitvi nevarnih snovi), GOTS (Global Organic Textile Standard), GOST standard in upoštevamo razvrščanje in označevanje kemikalij med ravnanjem in prevozom v skladu z Globalnim harmoniziranim sistemom (GHS).

Stacks Image 1248
Stacks Image 1250

Zaupanje
Živilska industrija, industrija pijače, farmacija (H1 in H3 certifikati)

Najnovejše tehnologije omogočajo razvoj in proizvodnjo vrhunskih, živilskih maziv, ki se izdelujejo in predelujejo v skladu z nacionalnimi in mednarodnimi predpisi o varnosti hrane. Naša H1 maziva za testirajo in odobrijo neodvisne ustanove, kot so InS, NSF, 2Probity in HDC. Večina izdelkov H1 je tudi certificirana kot Košer in Halal.

Stacks Image 12789

LUBCON je član naslednjih združenj:


  • NLGI (Nacionalni inštitut za mazanje - National Lubricating Grease Institute)
  • ELGI (Evropski inštitut za maziva - European Lubricating Grease Institute)
  • STLE (Društvo tribologov in mazalcev - Society of Tribologists and Lubrication Engineers)


© 2022 Igor Albreht kontakt

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Z uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov.