TISKARNE

LUBCON nudi razširjen izbor maziv, ki ustrezajo visokim zahtevam tiskarske industrije. Na voljo so olja za zobniške prenose (reduktorje) z odlično kombinacijo aditivov, čistila in sredstva za konzervacijo in masti in olja v kombinaciji z mazalnimi sistemi LUBCON. Tesno sodelovanje z znanimi proizvajalci tiskarskih strojev nam omogoča natančno izpolnjevanje in odzivanje na vse tribološke zahteve tiskarstva.

Da bi bili kos kompleksnim strojem, kot so štiri barvni stroji za dnevne časopise in revije mora na stotine zobnikov, kotalnih ležajev, spojev, puš in vodenih elementov delovati delno neodvisno in se še vedno pravočasno zanesljivo ujemati mnoga leta. Da bi omogočili tako zapleten sistem, so bile glede na natančnost in zanesljivost vsake posamezne komponente postavljene najvišje zahteve. Nadzor trenja in obrabe v vseh gibajočih se delih je bil edini način za ohranitev tolerančnih toleranc in tako dolgoročno delovanje.


© 2024 Igor Albreht kontakt

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Z uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov.