Hrana, pijača, farmacija
H1, Halal in Kosher certificirana maziva za varnost in učinkovitost v ekstremnih delovnih pogojih

Varnost, uspešnost in minimalni stroški vzdrževanja so naša usmeritev. Le v tesnem sodelovanju s proizvajalci strojev za predelavo hrane in embalaže zmoremo razvijati polno linijo izdelkov, ki so fiziološko nenevarni, nevtralnega vonja in okusa. Naše sintetične masti in olja so formulirana tako, da izpolnjujejo zahteve glede zmogljivosti vaših strojev, tudi v najtežjih pogojih. Od predelave surovin, sterilizacije, zamrzovanja, kuhanja in embaliranja prehrambenih izdelkov. Za vsako vašo aplikacijo imamo primeren izdelek.

H1 kot tudi Halal in Kosher testirani in odobreni izdelki so v skladu s smernicami USDA (Ministrstvo za kmetijstvo ZDA), FDA (Food and Drug Administration) in HDC (Halal Industry Development Corporation). FDA in HDC določata vse veljavne sestavine in določita standarde kakovosti in količine za te sestavine. Institucije, kot so NSF, InS in HDC, revidirajo izdelke glede na smernice FDA in HDC in dodelijo ustrezno H1 odobritev. H1 maziva za živila morajo biti po vonju in okusu nevtralna, nenevarna in nestrupena.


Na spodnjih povezavah lahko vidite svežo listo registriranih H1 proizvodov.
Registrirani LUBCON H1 proizvodi
nsf ……… 2probity small


© 2024 Igor Albreht kontakt

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Z uporabo te strani, se strinjate z uporabo piškotkov.